Συχνές ερωτήσεις

Οι Σταθμοί Φόρτισης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες σας και κυρίως με τον χώρο τον οποίο θέλετε να τον τοποθετήσετε. Στη σελίδα με τα Προϊόντα μπορείτε να δείτε ακριβώς τις διαστάσεις αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τους φορτιστές μας. Οι Σταθμοί Φόρτισης CHARGE ME έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν σε δάπεδο, σε πάγκο ή και να κρεμαστούν σε τοίχο.

Όχι κάτι διαφορετικά από μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή 220 Volt/ 50 Hz. Η κατανάλωση ρεύματος της συσκευής είναι μικρότερη από αυτή ενός λαμπτήρα.

Οι φορτιστές εκτός από την δυνατότητα φόρτισης παρέχουν και την δυνατότητα προβολής διαφημιστικών μηνυμάτων. Οι φορτιστές αποτελούν ένα ιδιαίτερο εργαλείο Marketing καθώς δίνουν την δυνατότητα σε εταιρίες να προβάλουν υπηρεσίες και προίόντα μέσω video spots ή/και μέσω ντυσίματος της συσκευής.

Είναι απλό. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας που βρίσκεται στην ενότητα επικοινωνία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.Προσφέρουμε πακέτα ενοικίασης από 1 ημέρα έως και 12 μήνες.

Η εγκατάσταση του Ταχυφορτιστή δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολη. Απλά τοποθετείτε τον φορτιστή στο σημείο που θέλετε και τον συνδέετε στο ρεύμα. Στην συνέχεια τον ενεργοποιείτε με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε εύκολα να του αλλάξετε θέση όποτε θέλετε ώστε να βελτιστοποιήσετε την προβολή σας. Η χρήση του είναι πολύ απλή, απλά επιλεγέγετε το σωστό βύσμα φόρτισης και το συνδέεται με το κινητό σας. Η φόρτιση ξεκινά αυτόματα. Μπορείτε να αποσυνδέσετε το κινητό σας οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Οι ταχυφορτιστές μας μπορούν να φορτίζουν ταυτόχρονα σε όλες τις διαθέσιμες θέσεις οι οποίες ποικίλουν ανάλογα το μοντέλο (από 8 – 18 θέσεις).

Οι Ταχυφορτιστές CHARGE ME παρέχουν δυνατότητα φόρτισης στο 95% των συσκευών της Ελληνικής αγοράς καθώς και σε ipods, ipads και tablets. Πιο συγκεκριμένα στους Σταθμούς Φόρτισης μας μπορούν να φορτιστούν κινητά τηλέφωνα iPhone, HTC, NOKIA, SAMSUNG, SONY ERICCSON, BLACKBERRY, PHILIPS, LG κλπ καθώς και όσα κινητά έχουν υποδοχές Mini USB και Micro USB.

Οι Σταθμοι Φόρτισης CHARGE ME παρέχουν απόλυτη ασφάλεια στην φόρτιση και είναι πιστοποιημένοι με CE mark. Επίσης προσφέρουν αποκλειστικά και μόνο φόρτιση της μπαταρίας χωρίς καμία δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων. Αντίστοιχοι Σταθμοί φόρτισης χρησιμοποιούνται με εξαιρετικά αποτελέσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερική, Αυστραλία, Ισπανία, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία,Γαλλία, Δανία, Σιγκαπούρη, Ιρλανδία και πολλές άλλες χώρες.

Οι Σταθμοί Φορτισης συνδυάζουν πολλά χρησιμα χαρακτηριστικά των παραδοσιακών αλλά και των νέων μέσων δημιουργώντας έτσι ένα νέο αποτελεσματικό εργαλείο προβολής οποιουδήποτε Brand. Συνδυάζει την προβολή εικόνας και video μεγάλης ή μικρής διάρκειας (ανάλογα με τις ανάγκες σας) με το Branding αλλά και εξαιρετική στόχευση αφού μπορείτε να επιλέξετε το σημείο που θέλετε να επικοινωνήσετε με το κοινό σας. Ετσι στοχεύετε με βάση την περιοχή, την συμπεριφορά ή την δραστηριότητα του. Τέλος η χρηστικότητα του μέσου πολλαπλασιάζει το χρόνο επαφής με το Βrand.

Οι σταθμοί φόρτισης παρέχουν δυνατότητα φόρτισης κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών. Όσοι κάνουν χρήση αυτής της δυνατότητας έχουν κατά μέσο όρο 10 λεπτά παραμονής στο σημείο κατά το οποίο εκτίθενται στα μηνύματα. Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι και όσοι δεν κάνουν χρήση της φόρτισης αλλά βρίσκονται κοντα στον φορτιστή κοιτούν πολύ συχνά τα μηνύματα που προβάλλονται στην οθόνη. Για όλους τους άλλους επισκέπτες του χώρου αποτελεί ένα εξαιρετικό και καλαίσθητο branding spot.

Οι σταθμοί φόρτισης αποτελλούν ένα μέσο διαφήμισης και Marketing το οποίο έχει την ευελιξία να τοποθετηθεί σε όποιες περιοχές επιθυμεί ο διαφημιζόμενος. Με αυτό τον τρόπο η CHARGE ME μπορεί να τοποθετήσει τους σταθμούς φόρτισης σε όποια πόλη ή περιοχή επιθυμείτε. Μπορεί για παράδειγμα ένα τμήμα Marketing να στοχεύσει Μόνο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας ή και σε συγκεκριμένες περιοχές σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Η τοποθέτηση του προωθητικού υλικού στο σταθμό φόρτισης γίνεται εξ’ ολοκλήρου από την CHARGE ME χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

Φυσικά. Μπορείτε να κάνετε ότι φανταστείτε. Εμείς θα σας δώσουμε ότι πληροφορίες χρειάζεστε για να κάνετε την κατασκευή που θέλετε ή μπορείτε να μας ενημερώσετε για να δούμε μαζί τις ανάγκες σας.

Η απάντηση εξαρτάται από το είδος της εκδήλωσης. Αν, για παράδειγμα, οι παρευρισκόμενοι θα βρίσκονται στον χώρο για περιορισμένο ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον χώρο. Μία ενδεικτική αναλογία είναι ένας Σταθμός Φόρτισης ανά 1.000 άτομα.

Ευχαριστώς και εφόσον μας διαθέσετε το απαραίτητο υλικό μπορούμε να σας βοηθήσουμε ή να σας καθοδηγήσουμε για να δημιουργήσετε το δικό σας εικαστικό.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να μάθεις όλες τις διαθέσιμες λύσεις, αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες!
Scroll To Top

My Shopping cart

Close

No products in the cart.

Shopping Now