Ενοικίαση

Ενοικίαση Προσαρμοσμένη Στις Ανάγκες Σας!

Προσαρμόζουμε τις Υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες σας προσφέροντάς σας υπηρεσίες ανάλογα με τον χρόνο και το τύπο ενοικίασης που σας εξυπηρετεί. Με δυνατότητα Μακροχρόνιας η Βραχυχρόνιας Μίσθωσης οι Επαγγελματικοί φορτιστές CHARGE ME καλύπτουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις φόρτισης και ασφάλειας.

Ενοικίαση Ανά Εκδήλωση

Η κάθε εκδήλωση έχει και διαφορετικές ανάγκες προδιαγραφές. Στην CHARGE ME μπορούμε να υποστηρίξουμε από την ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες εκδηλώσεις παρέχοντας υπηρεσίες φόρτισης είτε υπηρεσίες Event Marketing
Παρέχουμε Ευέλικτα Πακέτα Ενοικίασης είτε για μεμονωμένα η περισσότερα Events.

Χρονομίσθωση

Ακόμα και αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τις Ανάγκες σας, στην CHARGE ME παρέχουμε τη Δυνατότητα Ενοικίασης με Χρονομίσθωση ανά Ημέρα, Εβδομάδα, Μήνα η Έτος, για κάθε μας Μοντέλο! Έτσι έχετε την υπηρεσία μας για όσο χρόνο θέλετε και με πλήρη τεχνική κάλυψη καθ’ όλη την διάρκεια της περιόδου.

Custom Charging Area

Προσφέρετε ένα ιδανικό περιβάλλον φόρτισης για τους επισκέπτες ή τους πελάτες σας. Δημιουργήστε νέες δυνατότητες και εμπειρίες παρέχοντας μια ειδικά προσαρμοσμένο χώρο φόρτισης (Custom Charging Area) Υψηλής Ποιότητας και Αισθητικής. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε ένα νέο Concept για την αναβάθμιση των υπηρεσιών σας και του Εxperiential Μarketing Με Την Ταυτόχρονη Ανάδειξη Του Brand ή της Επιχείρησης σας. Προσαρμόζεται σε Υπαίθριους ή στεγασμένους χώρους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να μάθεις όλες τις διαθέσιμες λύσεις, αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες!
Scroll To Top

My Shopping cart

Close

No products in the cart.

Shopping Now