Αγορά

Παροχή υπηρεσίας από εσάς προς όλους

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις επιχειρήσεις είναι η παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες ή τους επισκέπτες τους. Με την αγορά ενός η περισσότερων σταθμών φόρτισης μπορείτε να παρέχετε μια υπηρεσία που έχουν ανάγκη όλοι, εύκολη, ασφαλή και άμεση φόρτιση του κινητού τους. Παράλληλα μπορείτε να αξιοποιήστε αυτή την υπηρεσία για να προβάλλετε το Brand σας η την επιχείρησή σας ή να παρέχεται και υπηρεσίες φύλαξης και φόρτισης κινητού μέσω ειδικών πολυφορτιστών με θυρίδες ασφαλείας.
Παράλληλα η αγορά σταθμών φόρτισης είναι ιδανική επιλογή για παροχή φόρτισης σε εργασιακούς χώρους, χώρους εστίασης, Ξενοδοχεία, καταστήματα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Trade Marketing

Προβάλετε το Brand Σας μέσα από το Δίκτυο Συνεργατών σας και τα καταστήματά του παρέχοντάς τους παράλληλα μία πολύτιμη υπηρεσία. Διαθέτουμε σταθερούς φορτιστές με οθόνη με πολλές δυνατότητες ή χώρο προβολής για να διαφημίσετε το Brand σας. Διαθέτουμε επίσης και πιο ευέλικτες φορητές λύσεις με δυνατότητα σχηματοποίησης Χρησιμοποιήσετε τους σταθμούς φόρτισης ως μέσο προβολής της εταιρίας σας και ως παροχή στους συνεργάτες σας.

Custom Charging Network

Δημιουργήστε μαζί μας έναν πρωτοποριακό δίκτυο διαφήμισης του Βrand ή της επιχείρησης σας. Οι δυνατότητες προβολής που προσφέρουν οι Σταθμοί Φόρτισης CHARGE ME σαν δίνουν την δυνατότητα να τους τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε σημείο έχετε πρόσβαση δημιουργόντας ένα δίκτυο Διαφήμισης προβάλλοντας το Brand, την επιχείρησή σας ή δημιουργώντας ένα δικό σας δίκτυο διαφήμισης για εμπορική εκμετάλλευση. Τοποθετώντας του φορτιστές μας σε δίκτυο καταστημάτων ή και συνεργαζόμενες εταιρείες, επιτυγχάνεται, συνεχής και συνεπής επικοινωνία των μηνυμάτων σας σε κάθε σημείο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να μάθεις όλες τις διαθέσιμες λύσεις, αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες!
Scroll To Top

My Shopping cart

Close

No products in the cart.

Shopping Now